DreamFacE.net (www.dreamface.net)

česko-slovenský infoserver a komunita producentů nekomerční elektronické hudby

Copyright © 1998 - 2004, všechna práva vyhrazena
Koncept, design, správa: Michal Škrabálek
Technická podpora: Martin Veverka
Hosting: Savvy.cz, server je neziskový
přístupy: 23876927, unikátní přístupy: 4635425, online čtenářů: 9, z toho 0 registrovaných
Česko-slovenský infoserver a komunita producentů nekomerční elektronické hudby
 Přihlášení: Jméno   Heslo     [REGISTROVAT]
Vyhledávání:  [Rozšířeně]    Net-Rádio: 
Někde na úvodní stránce je logo nového defnetu. Ale pššt :-)
Přidat k oblíbeným | Domovská stránka | Doporučit nás | Top 20 | Statistiky | FAQ | Spolupráce | Reklama | Kontakty | Text

Menu

Aktuality
14.05.2013: Sound Forge Mac nově jen za 5990,- Kč včetně DPH. Nejde o akci, tato nová výrazně nižší cena platí trvale. »»

14.02.2013: Sound Forge pro platformu Mac OS X je na světě. Od základů byl vyvinut výhradně pro OS X. »»

14.02.2013: SpectraLayers Pro - revoluční novinka od Sony Creative Software. Tento pokročilý editor nabízí převratný způsob práce se zvukem a neobvykle detailní analýzu, editaci a zpracování zvukových souborů na úrovni spektra. »»

11.02.2013: Sound Forge Pro 10 teď jen za 4630,- Kč. Po omezenou dobu mimořádná promo sleva 30% na špičkový audio editor. »»

22.01.2013: Využijte do 31. 1. 2013 kupon na Computer Music Magazine + odkaz na "virtuální" DVD se spoustou CM verzí virtuálních efektů a instrumentů zdarma. »»

archív | přidat

Fórum

FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   NastaveníNastavení   PřihlášeníPřihlášení 

poslouchate svoji hudbu?

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eye
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 12. 1. 2005 - 18:32    Předmět: poslouchate svoji hudbu? Odpovědět s citátem

lazo plazo offtopic, zajimalo by me jestli svoji hudbu taky poslouchate, treba dokonce vic nez profi autory nebo jste radi ze jste to konecne po pul roce namastrovaly a nechcete to uz ani videt?icon_smile.gif
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Michal Škrabálek
Administrátor
Administrátor

PříspěvekZaslal: 12. 1. 2005 - 19:39    Předmět: Re: Raději bych se neslyšela :D Odpovědět s citátem

Kdo tvrdí, že svou vlastní hudbu neposlouchá, je podle mě pokrytec icon_biggrin.gif. Každý se občas poslouchá. Já to dělám obvykle po přečtení nějakého názoru typu "tady se mi nelíbí to a to, tady se mi líbí to a to", tak študuji, co tím chtěl člověk říci... Ale že bych si své skladby pouštěl jen tak do pozadí, to ne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
hamster
Guru
Guru

PříspěvekZaslal: 12. 1. 2005 - 20:04    Předmět: Či počúvam svoju muziku. Odpovědět s citátem

Samozrejme že počúvam. Niekedy ma ale chytí taký blbý signál a pustím si moje najstaršie haluze - to sa ale stáva v poslednom čase dosť často, najmä keď drtím taký herný hit ako je Solitaire.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
CRANE1x1
Veterán
Veterán

PříspěvekZaslal: 12. 1. 2005 - 20:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Taktez si neco svyho pustim, je to nutny, lec nekdy dost narocny icon_biggrin.gif , clovek odhaluje chyby.jak pise michal, jako pozadi asi nnee icon_lol.gif to bych z toho byl uz uplne icon_eek.gif
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
eye
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 12. 1. 2005 - 20:31    Předmět: reply Odpovědět s citátem

to me dost prekvapuje, cekal jsem ze jste sami sobe vetsimi fanousky a ne ze jen hledate chyby:-) ja sam sebe posloucham icon_rolleyes.gif
nooly
Guru
Guru

PříspěvekZaslal: 13. 1. 2005 - 02:14    Předmět: bheh.. Odpovědět s citátem

ale jo, ale docela malo, mam jiny oblibeny : )
ambivalence
Veterán
Veterán

PříspěvekZaslal: 13. 1. 2005 - 10:59    Předmět: vlny Odpovědět s citátem

sú obdobia, keď mám náladu na svoju hudbu a púšťam si ju. v poslednej dobe mám náladu skôr na niečo cudzie a nepočúvam sa. ale verím, že príde zase nejaký zvrat a niečo svoje si znovu pustím. keby sa ma však niekto spýtal na mojich obľúbených interpretov, určite by som nemenoval seba. icon_lol.gif
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
djb-studios
Guru
Guru

PříspěvekZaslal: 13. 1. 2005 - 11:36    Předmět: 2ambi: Odpovědět s citátem

Ja to mám tiež takto návalovo... hlavne keď nejakú skladbu dokončím, tak si ju púšťam vkuse a hľadám chyby (ani to niekedy nepomáha icon_lol.gif)...
Insomnya
Kandidát
Kandidát

PříspěvekZaslal: 26. 1. 2005 - 23:52    Předmět: Nespavost Odpovědět s citátem

Nemozem nepocuvat svoju hudbu (aj ked vo vacsine pripadov nestoji ani za rec). Som na nej chorobne zavisly. icon_lol.gif Den bez svojich "potomkov" (lebo hudba je jedine, co po mne zostane) a nastava faza zvana plac a skripanie zubov, t.j. abstinencne priznaky (a aj prizraky). Hanbim sa, ale este ani jednu svoju skladbu som nedokoncil (aj ked zoparkrat to vyzeralo dost nadejne, t.j. na 90 percent:). Je to normalne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
P67k
Veterán
Veterán

PříspěvekZaslal: 27. 1. 2005 - 00:24    Předmět: to Insomnya Odpovědět s citátem

to Insomnya:
Být až chorobně závislý na svých nekompletních "miláčkách", aniž bych neměl chuť s tím nějak pohnout, tak to ne...nebál bych se tvrdit, že jsi zralej na dr. Chocholouška icon_biggrin.gif Běžné (snad) je, když máš něco rozdělanýho a posloucháš to proto, aby tě chytil další nápad a mohl jsi se skladbou hnout dál - do úspěšnýho konce...Jinak se ke svým věcem (dodělaným) vracím. Nedávno jsem si pustil kazetu s vlastníma flákotama, který vznikaly před cca 10 lety na Amize a trackeru Octamed. Jsem se mohl strhnout smíchy, i když jsem tam našel pár sekvencí,který by stály za další vážnější rozpracování. Ale kazeta je zas v šuplíku.
Závěr zní: poslouchám svý výtvory, ale více poslouchám někoho jinýho (myslím tím hudebníky, kapely, nikoliv manželku icon_biggrin.gif )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Insomnya
Kandidát
Kandidát

PříspěvekZaslal: 29. 1. 2005 - 00:19    Předmět: Nemyslel som to az tak Odpovědět s citátem

to P67k:

Dovod, preco som nedokoncil ani jednu skladbu, je mozno celkom jednoduchy. Som strasne kriticky k svojim vytvorom. Pocuvam svoje "polotovary", su dobre, ale aj tak nieco tam chyba. Pocuvam dookola a nie a nie prist na to co. Stale nieco upravujem a vylepsujem. Obcas to prezeniem tak, ze upravena skladba sa vobec nepodoba na tu povodnu. A zrazu mam dve nedokoncene skladby namiesto jednej kompletnej. Co mam robit? Vie mi niekto poradit (okrem psychiatra icon_biggrin.gif )?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sane
Guru
Guru

PříspěvekZaslal: 22. 5. 2009 - 12:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Jistěééé, jinak by ji neposlouchal vůbec nikdo. icon_lol.gif
Hudbu dělám hlavně pro sebe, vyjadřuje moje nálady a pocity. Dobrá /nemyslím vždy kladná/ a přínosná recenze dokáže nakopnout k produkci něčeho ještě o fous lepšího. Moje muzika jsem já - moje ventilace. Pokud se případně líbí někomu dalšímu, tak mě to těší... icon_wink.gif ... ale nejsem z těch, co při spuštění přehrávače hledají složku se svou vlastní houm prodakšn muzikou
mspeedo
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 22. 5. 2009 - 14:18    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja svou hudbu pocuvam dost casto, samozrejme po dokonceni skladby koli chybam, ale aj davno potom si pustam rozne tracky. Ja neviem, mne sa proste paci, ale ved kto ma pochvali ked nie ja sam icon_biggrin.gif
Michal Škrabálek
Administrátor
Administrátor

PříspěvekZaslal: 22. 5. 2009 - 18:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím více poslouchám, tím méně se mi to líbí, tím více chyb tam slyším a tím větší chuť mám to předělat. Takže, čtyři roky po svém původním příspěvku na toto téma, po dokončení skladby už ji radši neposlouchám vůbec.
Mephisto
Guru
Guru

PříspěvekZaslal: 24. 5. 2009 - 23:38    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když tak poslouchám po nějaké době starší věci, tak si říkám, že jsem dřív dělal lepší skladby .. ač s horší kvalitou zvuku. icon_biggrin.gif
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra DreamFacE.net -> Lážo plážo Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: