|
DreamFacE.net (www.dreamface.net)
česko-slovenský infoserver a komunita producentů nekomerční elektronické hudby
Copyright © 1998 - 2004, všechna práva vyhrazena Koncept, design, správa: Michal Škrabálek Technická podpora: Martin Veverka Hosting: Savvy.cz, server je neziskový  |
přístupy: 23870507, unikátní přístupy: 4634029,
online čtenářů: 13, z toho 0 registrovaných| Česko-slovenský infoserver a komunita producentů nekomerční elektronické hudby | Někde na úvodní stránce je logo nového defnetu. Ale pššt :-) |
|
 | | Menu |  |
| Aktuality |  |
|
|
14.05.2013: Sound Forge Mac nově jen za 5990,- Kč včetně DPH. Nejde o akci, tato nová výrazně nižší cena platí trvale. »»
|
14.02.2013: Sound Forge pro platformu Mac OS X je na světě. Od základů byl vyvinut výhradně pro OS X. »»
|
14.02.2013: SpectraLayers Pro - revoluční novinka od Sony Creative Software. Tento pokročilý editor nabízí převratný způsob práce se zvukem a neobvykle detailní analýzu, editaci a zpracování zvukových souborů na úrovni spektra. »»
|
11.02.2013: Sound Forge Pro 10 teď jen za 4630,- Kč. Po omezenou dobu mimořádná promo sleva 30% na špičkový audio editor. »»
|
22.01.2013: Využijte do 31. 1. 2013 kupon na Computer Music Magazine + odkaz na "virtuální" DVD se spoustou CM verzí virtuálních efektů a instrumentů zdarma. »»
|
|
archív | přidat
| |
|  |
| |  | | Fórum | |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mephisto Guru

Založen: Nov 14, 2006 Příspěvky: 271 Bydliště: Sedlice (skoro)
|
Zaslal: 13. 1. 2008 - 22:58 Předmět: Porovnání mikrofonů |
|
|
Zajímalo by mě, jak byste hodnotili tyto mikrofony, resp. který je dle vás nejlepší na zpěv (popř. na nástroje):
CAD 22A, CAD 25A, STUDIOMASTER KM91 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavlii Moderátor

Založen: Aug 09, 2003 Příspěvky: 708 Bydliště: už Hostivice :-)
|
Zaslal: 14. 1. 2008 - 08:42 Předmět: :-) |
|
|
Mephi, jestli máš možnost si je půjčit a vyzkoušet, udělej to radši než očekávat nějaké výsledky z této diskuse..... nicméně něco by ti názory ostatních (pokud někdo napíše) dát mohly, ale zvuk mikrofonů je obecně silně subjektivní věc a málokdy se dá o nějakém majku napsat hodnocení shrnuté tak, aby pokrylo tvojí otázku
P. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mephisto Guru

Založen: Nov 14, 2006 Příspěvky: 271 Bydliště: Sedlice (skoro)
|
Zaslal: 14. 1. 2008 - 12:29 Předmět: |
|
|
Bohužel možnost srovnání nemám. Z těchto mikrofonů mám ten KM 91, ale zajímal mi jakýkoli postřeh, či zkušenost. A nebo názory dle charakteristik...
Je mi jasný, že nelze držet se jen názorů jiných, ale je to jeden z faktorů na kterém lze stavět. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|